Vi anbefaler

Agent Nona forsyner deg med all sørvis for at du skal ha en hyggelig og uforglemmelig ferie i Komiza og øya Vis. Vi tilbyr utleie i Villa Nonna og andre utleieobjekter, organiserer forskjellige slags utflukter med vår egen båt, utleie av mopeder, motorbåter og vannscootere. Agent Nona vil anbefale deg de beste Konobas på øya og de beste strendene. Vi er her for deg…

Villa Nonna

Villa Nonna er 400 år gammel. Huset har blitt ombygd 2 ganger og den siste var i 2003. I 1. etasje vil du finne kontoret til agent Nona. For 20 år siden var der en Konoba med navnet Nona her hvor du finner oss i dag. Det var den første Konoba i Komiza og den hadde en åpen grill hvor gjestene kunne grille sin egen fisk. Villa Nonna tok navnet fra den gamle Konoba som er et symbol for huset.

Alle gulv er rekonstruert i detalj og her er 7 studio leiligheter. Huset er i dag identisk med tidligere og materialene er tradisjonelle tre, stein og jern.

villa-nonna-a5-30.jpg
villa-nonna-detalji-58.jpg

Villa Nonna har sjel fra gamle tider men med moderne utstyr. Alle leilighetene har aircondition, safe, elektroniske låser, kvalitetsmadrasser og sat-tv. Badet har det mest moderne utstyr inkludert hårtørker. Huset har sin egen vannforsyning. Alt her er for at du skal ha det bra!

Vårt ønske er du du skal ha din drømmeferie, hvile godt, fylle batteriene, oppleve det fantastiske Vis, Komiza og Bisevo og så for å komme tilbake neste år.