Vaš smještaj

Agencija Nona Vam pruža sve usluge za Vaš ugodan i nezaboravan boravak u Komiži i na otoku Visu - od izuzetno kvalitetnog smještaja u Villa Nonni i ostalim smještajnim kapacitetima, pa do raznih izleta koje organiziramo vlastitim brodom, najma mopeda, čamaca s motorom te vodenih skutera. Djelatnici agencije Nona preporučit će Vam najbolje konobe otoka Visa te otkriti najljepše plaže! Mi smo tu radi Vas...

Villa Nonna

Villa Nonna, kuća u čijem se prizemlju nalazi agencija Nona, stara je oko 400 godina i kroz svoju povijest je doživjela dvije nadogradnje i renovacije od kojih je potonja izvedena 2003. godine. Prije dvadesetak godina, na mjestu agencije se nalazila konoba "Nona", jedna od prvih konoba u Komiži, otvorenog tipa, s roštiljem i kominom na kojem su gosti konobe sami mogli peći ribu. Upravo ta konoba Komižanima je sinonim za našu kuću, odatle i njezino sadašnje ime "VILLA NONNA".

Rekonstrukcija Ville Nonne obuhvatila je sve osim kamenih zidova kojima je vraćen stari sjaj. Sve etaže doživjele su korjenite promjene s obzirom na to da je kuća sada u funkciji apartmanskog objekta sa sedam studio apartmana. Upotrebom tradicionalnih materijala- drva, kamena i kovanog željeza- kući je vraćena autentičnost.

 

villa-nonna-a5-30.jpg
villa-nonna-detalji-58.jpg

Premda Villa Nonna odiše duhom starih vremena, opremljena je najsuvremenijom opremom. Svi su apartmani klimatizirani, opremljeni sefom i elektroničkim bravama, kvalitetnim madracima te satelitskom televizijom. Kupaonice su opremljene najmodernijim sanitarijama koje uključuju i sušilo za kosu. Kuća posjeduje vlastite spremnike vode. Sve je podređeno Vašem zadovoljstvu!

Naša želja je da dolaskom u Villu Nonnu započne godišnji odmor Vaših snova: odmorite se, napunite baterije, upoznajte prirodne ljepote Komiže, Visa, Biševa i vratite nam se.